Quality Bedlinnen

Alexandre Turpault Gezichtsdoekje Essentiel Organic Katoen 650 gr/m2 Aurore 30 x 30 cm

Alexandre Turpault Gezichtsdoekje Essentiel Organic Katoen 650 gr/m2 Aurore 30 x 30 cm
Tijdloos en elegant badlinnen van Alexandre Turpault, uitgevoerd in een zware kwaliteit badstof voor het beste absorptie-vermogen. Turpault heeft gekozen voor een gekamde katoen die door het weglaten van de korte vezels een grotere mate van duurzaamheid en comfort biedt. De gebruikte katoen is GOTS gecertificeerd; dit badlinnen is goed voor het milieu, wel zo fijn!
Zoekt u kwalitatief badtextiel om uw slaap- en badkamer in eenzelfde stijl mee aan te kleden? Dan is de Essentiel van Alexandre Turpault uw oplossing! De kleuren zijn afgestemd op het beddengoed, zodat je gemakkelijk een match kunt maken. De extra dikke kwaliteit garandeert een weelderig comfort en een geweldige mate van absorptie. De subtiele afwerking zorgt voor een stijlvol product. Én goed voor het milieu; het badlinnen is gemaakt van biologisch geteelde katoen, dat voldoet aan de biologische principes van Global Organic Textile Standard (GOTS).
Materiaal info:
Materiaal info
Dit biologische badtextiel is gemaakt van 100% natuurlijke katoenvezels en GOTS gecertificeerd. Katoen kan veel water opnemen en voel lekker zacht aan, ideaal voor badtextiel. Door de speciale weeftechniek van badstof, waarbij lussen worden meegeweven, wordt het absorberend oppervlak vergroot. En goed voor het milieu.
Materiaal Specificatie: 100% biologisch katoen
Binding: Vlakbinding met lussen
Gewicht: 650 gr/m2
Afwerking: Sierrand - 2 zijdig
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Gots, Oeke-tex
Maat: 30 x 30 cm
Alexandre Turpault Gezichtsdoekje Essentiel Organic Katoen 650 gr/m2 Aurore 30 x 30 cm
Materiaal Specificatie: 100% biologisch katoen
Binding: Vlakbinding met lussen
Gewicht: 650 gr/m2
Afwerking: Sierrand - 2 zijdig
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Gots, Oeke-tex
Maat: 30 x 30 cm
Alexandre Turpault

Maak kennis met het toonaangevende Franse merk Alexandre Turpault. Met een rijke textieltraditie sinds 1847 is dit merk uitgegroeid tot een topmerk van hoge klasse. Opgericht in Noord-Frankrijk ontwerpt, produceert en distribueert het merk luxe huishoudelijk linnen volgens eigen Franse traditie in de werkplaatsen van Nieppe.

In 1898 werd Alexandre Turpault op de Wereldtentoonstelling in Parijs beloond met een gouden medaille voor de kwaliteit van zijn stof. En begin jaren dertig heeft het de eetzalen van het beroemde stoomschip Le Normandie mogen aankleden in Luxe Franse stijl.

Het merk hecht veel waarde aan menselijke expertise en vakkennis. Hiermee onderscheiden zij zich door onder andere klassiek borduurwerk, het aanbrengen van lint, guipureskant en natuurlijk het traditionele “Venetiaans Kant". Dat is zelfs de specialiteit van Alexandre Turpault geworden.Ook hun kennis van het weven, knippen en de afwerking van de stof draagt bij aan de kwaliteit. Dit is alles wat ze nodig hebben om zachte en comfortabele producten te produceren die lang meegaan.

Nog wat leuke weetjes over het merk:

  • Alexandre Turpault houdt het productieproces zo lokaal, duurzaam en verantwoordelijk mogelijk.
  • Inmiddels is bijna al het beddengoed van Biologische aard.
  • Ze hebben een gerectificeerd kwaliteitslabel.
  • Het linnen is verbouwd op een ecologische en natuurlijke wijze.

Naturellement luxe

Was advies
Algemeen: Het badtextiel is gemaakt van natuurlijke materialen. Met de juiste zorg gaat het jaren mee, lees hiervoor het wasvoorschrift. We adviseren geen witmakers te gebruiken, ze maken niet schoon en belasten het milieu.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Lauw strijken max 110 graden (•)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...