Quality Bedlinnen

Alexandre Turpault Kussensloop Venise Halflinnen Natural 65 x 65 cm

Alexandre Turpault Kussensloop Venise Halflinnen Natural 65 x 65 cm
De Venise van Alexandre Turpault is een kussensloop dat uitblinkt in eenvoud. Als materiaal is het prachtige halflinnen gebruikt, een combinatie van katoen en linnen, zacht en sterk tegelijkertijd. De kussenslopen hebben rondom een luxe volant en zijn afgewerkt met venetiaans kant.
Maak kennis met de klassieke collectie linnen en halflinnen van Alexandre Turpault. Sinds het begin in 1847 is Turpault expert in het verwerken en veredelen van linnen producten. Met zeer fraaie technieken, zoals bijvoorbeeld het Venetiaans Kant, heeft het beddengoed op een simpele en sobere wijze een tijdloos en luxe karakter gekregen. Dit is het beddengoed dat je doorgeeft aan de nieuwe generatie. De eigenschappen zijn uitzonderlijk, linnen is sterk, reguleert warmte en vocht heel goed, het is van nature hypoallergeen, bacterie resistent. Linnen is van nature milieuvriendelijk, de vlas plant gebruikt weinig water, heeft geen kunstmest en pesticiden nodig en het verrijkt de grond waarop het groeit.
Product type info:
Product type info
Alexandre Turpault kussenslopen zijn op de korte zijde voorzien van een hotelsluiting, zodat je kussen goed blijft zitten. Je hebt de keuze uit meerdere maten. De Belgische en Franse standaard maat. De Nederlandse standaard maat wordt speciaal voor u geconfectioneerd.
Materiaal info:
Materiaal info
Halflinnen is een mix van linnen met katoen. 2 materialen met uitstekende eigenschappen voor beddengoed. Linnen is sterk, katoen is zacht, samen een ideale mix. Het doek heeft de stoere uitstraling van linnen en voelt wat ruwer dan gladde katoen, maar zachter dan 100% linnen.
Materiaal Specificatie: 50% katoen - 50% linnen
Binding: Platbinding
Afwerking: Volant met Venetiaans kant
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 65 x 65 cm
Sluiting: Hotelsluiting op korte zijde
Alexandre Turpault Kussensloop Venise Halflinnen Natural 65 x 65 cm
Materiaal Specificatie: 50% katoen - 50% linnen
Binding: Platbinding
Afwerking: Volant met Venetiaans kant
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 65 x 65 cm
Sluiting: Hotelsluiting op korte zijde
Alexandre Turpault

Maak kennis met het toonaangevende Franse merk Alexandre Turpault. Met een rijke textieltraditie sinds 1847 is dit merk uitgegroeid tot een topmerk van hoge klasse. Opgericht in Noord-Frankrijk ontwerpt, produceert en distribueert het merk luxe huishoudelijk linnen volgens eigen Franse traditie in de werkplaatsen van Nieppe.

In 1898 werd Alexandre Turpault op de Wereldtentoonstelling in Parijs beloond met een gouden medaille voor de kwaliteit van zijn stof. En begin jaren dertig heeft het de eetzalen van het beroemde stoomschip Le Normandie mogen aankleden in Luxe Franse stijl.

Het merk hecht veel waarde aan menselijke expertise en vakkennis. Hiermee onderscheiden zij zich door onder andere klassiek borduurwerk, het aanbrengen van lint, guipureskant en natuurlijk het traditionele “Venetiaans Kant". Dat is zelfs de specialiteit van Alexandre Turpault geworden.Ook hun kennis van het weven, knippen en de afwerking van de stof draagt bij aan de kwaliteit. Dit is alles wat ze nodig hebben om zachte en comfortabele producten te produceren die lang meegaan.

Nog wat leuke weetjes over het merk:

  • Alexandre Turpault houdt het productieproces zo lokaal, duurzaam en verantwoordelijk mogelijk.
  • Inmiddels is bijna al het beddengoed van Biologische aard.
  • Ze hebben een gerectificeerd kwaliteitslabel.
  • Het linnen is verbouwd op een ecologische en natuurlijke wijze.

Naturellement luxe

Was advies
Algemeen: Was het beddengoed binnenstebuiten, bij voorkeur als set zonder ander wasgoed. We adviseren het beddengoed aan de lijn te drogen. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Heet strijken max 220 graden (•••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...