Quality Bedlinnen

Designers Guild Laken Astor Percal 200TC Graphite

Designers Guild Laken Astor Percal 200TC Graphite
De Astor van Designers Guild is de perfecte basis, een tijdloos wit laken met een stijlvol geborduurde afwerking in constraterende kleur. De gebruikte stof is de heerlijk koele en kwalitatieve percal katoen. De kussenslopen hebben een dubbele oxford volant eveneens met geborduurde afwerking. Deze bestel je er los bij, met de keus uit meerdere maten.

De Designers Guild collectie biedt overtrekken, kussenslopen, lakens en accessoires. Deze zijn allen qua kleur en materiaal perfect met elkaar te combineren. Combineer verschillende kleuren en materialen met elkaar voor een verrassend effect. Zoekt u bijpassende hoeslakens of effen kussenslopen? Fijn heeft met de collecties van Dommelin, Essix en Alexandre Turpault voldoende keus om een match te vinden. We helpen u graag met professioneel advies.

Product type info:
Product type info
De lakens van Designers Guild zijn leverbaar in 3 maten, tot een grootte van 270 x 300 cm. Kussenslopen bestel je er los bij. Hierbij heb je de keuze uit meerdere maten kusssenslopen.
Materiaal info:
Materiaal info
Percal is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen. Zacht, ademend, vocht absorberend en van uitstekende kwaliteit. Het verschil met gewone katoen is de hogere draaddichtheid (threadcount), bij percal is deze minimaal 200. Door deze fijne weving is het doek sterker, het voelt crispy aan en blijft lekker koel.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vindt je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Kussenslopen: Exclusief kussenslopen
Materiaal Specificatie: 100% katoen percal
Binding: Platbinding
Threadcount: 200TC
Afwerking: Lockstitch - hoofdzijde
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Oeke-tex
Designers Guild Laken Astor Percal 200TC Graphite
Kussenslopen: Exclusief kussenslopen
Materiaal Specificatie: 100% katoen percal
Binding: Platbinding
Threadcount: 200TC
Afwerking: Lockstitch - hoofdzijde
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Oeke-tex
Designers Guild

Niet voor niets heeft dit merk een kleurrijke en vrolijke uitstraling als je weet wie de ontwerpster is. De creatieve interieurontwerpster Tricia Guild staat Internationaal bekend om haar passie voor kleur, patroon en textuur. Het begon allemaal in 1970 toen zij een Londens interieurbedrijf heeft overgenomen, dat was gespecialiseerd in blokgedrukte Indiase katoen. Door het gebrek aan opwindend en hedendaags textiel  n haar passie voor India is haar collectie -die daarop is geïnspireerd- ontstaan. Hiermee was de Village-collectie geboren en vanaf dat moment is ze niet meer te stoppen.

In 1980 lanceert zij haar eerste boek wat in 2022 resulteert in 20 uitgebrachte boeken. Met een eigen designstudio heeft het merk zich langzaam maar gestaag ontwikkeld tot een groot bedrijf maar wat in essentie niet is veranderd. Haar oorspronkelijke concept is hetzelfde gebleven. Creativiteit en innovatie combineren met kwaliteit van ontwerp, product, service en mensen.

In het jaar 2000 staat zij bekend als één van de drie meest erkende merken in Europa. Voor haar Royal-Collectie wordt speciaal een licentie verleend namens het Britse Koninklijk Huis. In samenwerking met de hofhouding wordt de Koninklijke Collectie stoffen en wandkleding gelanceerd.

Ook haar samenwerking met Ladurée blijft niet onopgemerkt. Zij kreeg in 2008 de opdracht om een selectie iconische macaron dozen te ontwerpen. Bovendien is ze licentiehouder voor Ralph Lauren stof en -behang.

Met meer dan 9000 stoffen zijn haar ontwerpen direct herkenbaar aan haar unieke en eigentijdse stijl. Deze zijn heel toegankelijk met prachtige, heldere kleuren en hedendaagse patronen.

Passion for color

Was advies
Algemeen: Was het beddengoed als set zonder ander wasgoed. We adviseren het textiel aan de lijn te drogen. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Heet strijken max 220 graden (•••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...