Quality Bedlinnen

Dommelin Hoeslaken Satijn 300TC Brons 80 x 200 cm H30

Dommelin Hoeslaken Satijn 300TC Brons 80 x 200 cm H30
Een heerlijk zacht en soepel hoeslaken van Dommelin. Deze kwalitatieve satijn heeft een subtiele luxe glans en is gemaakt van 100% katoen met een threadcount van 300. Satijn heeft alle fijne eigenschappen van katoen, die deze stof ideaal maakt voor goed passend beddengoed. Onder heeft het hoeslaken elastiek rondom, zo blijft het goed zitten.
Maak kennis met het Dommelin beddengoed totaalconcept, ontworpen zodat je geheel naar eigen inzicht je bed stijlvol en comfortabel kunt opmaken, passend bij je slaapkamer en de manier waarop je graag slaapt. De Dommelin Uni Satijn 300TC collectie is een grote collectie, bestaande uit vele kleuren en vrijwel alle typen en maten beddengoed. Zo kun je gemakkelijk je gehele bed opmaken in dezelfde materialen en kleuren naar jouw wens. Of combineer 2 of meerdere kleuren en/of materialen voor een speels effect. Teveel keus? Fijn adviseert u natuurlijk graag over kleur, styling, materiaal en combinaties hierin.
Product type info:
Product type info
Dommelin hoeslakens zijn verkrijgbaar in vrijwel alle matras maten. Het 'normale hoeslaken' gaat tot matras hoogtes van 25 cm, de stofhoogte is 30 cm. Het hoeslaken heeft onder een elastiek rondom, zodat je hoeslaken goed blijft zitten. Heb je een dunner (topper)matras, kijk dan bij de topper hoeslakens. Is je matras hoger? Kijk bij de hoge hoeslakens. Staan je maten er toch niet bij, kijk dan bij het maatwerk.
Materiaal info:
Materiaal info
Satijn is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen. Zacht, ademend, vocht absorberend en makkelijk in onderhoud. Satijn is geen stofsoort maar een manier van weven. Deze binding zorgt ervoor dat de stof een subtiele glans heeft, zachter aanvoelt en heerlijk soepel is. Onze klanten ervaren satijn warmer dan gewone katoen of percal. Satijn is een luxe en kwalitatieve stof die lang zal meegaan.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Gewicht: 110 gr/m2
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Hoekhooogte: 30 cm (matras < 25 cm)
Maat: 80 x 200 cm
Sluiting: Elastiek rondom
Dommelin Hoeslaken Satijn 300TC Brons 80 x 200 cm H30
Materiaal Specificatie: 100% katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Gewicht: 110 gr/m2
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Hoekhooogte: 30 cm (matras < 25 cm)
Maat: 80 x 200 cm
Sluiting: Elastiek rondom
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Het textiel is gemaakt van natuurlijke materialen. Met de juiste zorg gaat het jaren mee, lees hiervoor het wasvoorschrift. We adviseren geen witmakers te gebruiken, ze maken niet schoon en belasten het milieu. Droog het beddengoed aan de lijn. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...