Quality Bedlinnen

Alexandre Turpault Laken Teophile Organic Satijn Oyster 180 x 290 cm

Alexandre Turpault Laken Teophile Organic Satijn Oyster 180 x 290 cm
Alexandre Turpault presenteert met trots haar biologisch satijnen laken Teophile. Gemaakt van 100% gekamde Egyptisch katoen, kwalitatief en luxueus. Goed voor het milieu, GOTS gecertificeerd. Door de satijnweving ontstaat een fantastische zachtheid en subtiele glans, zoals u alleen vindt in de beste hotels. Rondom is een luxe lint piping aangebracht. De kussenslopen zijn voorzien van een kleine volant en lint piping. Deze bestelt u er los bij.
Teophile is de basis collectie van Alexandre Turpault. Deze luxe collectie is verkrijgbaar in zeer stijlvolle en ingetogen kleuren, die onderling perfect zijn te matchen. Tevens sluiten ze qua materiaal en kleur naadloos aan bij het gedessineerde beddengoed van Alexandre Turpault. Combineer naar hartelust om je bed om te toveren tot een zinnenprikkelend nest, waarin slapen een beleving wordt. Speciaal voor Fijn biedt Alexandre Turpault u, in deze mooie kwaliteit, vrijwel alle denkbare maten aan. Deze maten worden voor u ambachtelijk geconfectioneerd in het atelier in Frankrijk.
Product type info:
Product type info
De lakens van Alexandre Turpault zijn leverbaar in 3 maten, tot een grootte van 270 x 300 cm. Kussenslopen bestel je er los bij. Hierbij heb je de keuze uit meerdere maten kusssenslopen.
Materiaal info:
Materiaal info
Biologische satijn is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen en GOTS gecertificeerd. Zacht, ademend, vocht absorberend en makkelijk in onderhoud. Satijn is geen stofsoort maar een manier van weven. Deze binding zorgt ervoor dat de stof een subtiele glans heeft, zachter aanvoelt en heerlijk soepel is. Onze klanten ervaren satijn warmer dan gewone katoen of percal. Satijn is een luxe en kwalitatieve stof die lang zal meegaan en goed voor het milieu.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Kussenslopen: Exclusief kussenslopen
Materiaal Specificatie: 100% biologisch egyptisch katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Afwerking: Lint piping
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Gots, Oeke-tex
Maat: 180 x 290 cm
Alexandre Turpault Laken Teophile Organic Satijn Oyster 180 x 290 cm
Kussenslopen: Exclusief kussenslopen
Materiaal Specificatie: 100% biologisch egyptisch katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Afwerking: Lint piping
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Gots, Oeke-tex
Maat: 180 x 290 cm
Alexandre Turpault

Maak kennis met het toonaangevende Franse merk Alexandre Turpault. Met een rijke textieltraditie sinds 1847 is dit merk uitgegroeid tot een topmerk van hoge klasse. Opgericht in Noord-Frankrijk ontwerpt, produceert en distribueert het merk luxe huishoudelijk linnen volgens eigen Franse traditie in de werkplaatsen van Nieppe.

In 1898 werd Alexandre Turpault op de Wereldtentoonstelling in Parijs beloond met een gouden medaille voor de kwaliteit van zijn stof. En begin jaren dertig heeft het de eetzalen van het beroemde stoomschip Le Normandie mogen aankleden in Luxe Franse stijl.

Het merk hecht veel waarde aan menselijke expertise en vakkennis. Hiermee onderscheiden zij zich door onder andere klassiek borduurwerk, het aanbrengen van lint, guipureskant en natuurlijk het traditionele “Venetiaans Kant". Dat is zelfs de specialiteit van Alexandre Turpault geworden.Ook hun kennis van het weven, knippen en de afwerking van de stof draagt bij aan de kwaliteit. Dit is alles wat ze nodig hebben om zachte en comfortabele producten te produceren die lang meegaan.

Nog wat leuke weetjes over het merk:

  • Alexandre Turpault houdt het productieproces zo lokaal, duurzaam en verantwoordelijk mogelijk.
  • Inmiddels is bijna al het beddengoed van Biologische aard.
  • Ze hebben een gerectificeerd kwaliteitslabel.
  • Het linnen is verbouwd op een ecologische en natuurlijke wijze.

Naturellement luxe

Was advies
Algemeen: Was het beddengoed binnenstebuiten, bij voorkeur als set zonder ander wasgoed. We adviseren het beddengoed aan de lijn te drogen. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Heet strijken max 220 graden (•••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...