Quality Bedlinnen

Aandacht voor mens en milieu

Fijn gaat voor duurzaam en kwalitatief bedlinnen met een langere levensduur. Daarbij kiezen we steeds vaker voor biologisch geteelde materialen. 

We hechten veel waarde aan de mensen die betrokken zijn in het gehele productieproces. Vanaf het land tot en met de levering aan jouw deur.

Naaimachine

Eerlijke, kwalitatieve en duurzame producten

Duurzaam betekend voor ons dat producten lang meegaan. Dit voorkomt verspilling van grondstoffen. Fijn biedt ook vaker biologische producten aan, dit zijn producten die het milieu minder belasten en die op een eerlijke wijze tot stand komen.

In de gehele keten kijken we waar CO2 kan worden teruggedrongen. Zo zoeken we onze duurzame ketenpartners dichter bij huis om de logistieke bewegingen te verminderen.

Fijn gaat voor een schonere wereld. En dat is ook goed voor jouw nachtrust, toch?

HUISLEVERANCIER VAN DUURZAAM SLAPEN

Met liefde en vakmanschap gemaakt

Fijn heeft gekozen voor leveranciers waar het beddengoed op een ambachtelijke manier wordt geconfectioneerd. Met ateliers in de regio. Zo worden veel bestellingen gemaakt op nog geen 2 kilometer bij Fijn vandaan in de textielstad Tilburg. 

Veelal kennen we de mensen die achter het naaimachine zitten. Zo kunnen we samen met deze mensen, jou van het beste advies voorzien. Als er speciale wensen zijn, heeft Fijn korte lijntjes met de productie. 

Samen zijn we dan ook apetrots op het duurzame bedlinnen dat we door geheel Europa leveren.

Volwassene, Vrouw, Persoon, Gezicht

Een bewuste keuze

De aanschaf van beddengoed op afstand is lastig, je hebt het product niet gevoeld en op een scherm ziet de kleur er toch altijd anders uit. 

Daarom heeft Fijn een unieke Stalenservice, je bestelt meerdere kleurstalen om thuis op je gemak een bewuste keus te maken uit de verschillende kleuren en kwaliteiten. 

Dit zorgt ervoor dat een artikel niet geretourneerd hoeft te worden en het vermindert verspilling van grondstoffen.

F I J N

Service met aandacht

Professioneel advies

Onze slaapexperts gaan verder dan alleen het advies over de perfecte maatvoering. Ook de kwaliteit en de eigenschappen van het materiaal speelt een belangrijke rol in het beste slaapadvies.

Persoonlijk contact

Bij Fijn geen anonieme levering van standaard bedlinnen. We nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren over de beste oplossing voor jouw beddengoed.

Shirt, Fotografie, Gezicht, Kop, Portret

Ruime garantie

Het is onze missie je goed passend beddengoed te leveren. Mocht het product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 30 dagen retour sturen. Samen zoeken we dan naar een betere oplossing.

Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...