Quality Bedlinnen

Alexandre Turpault Sprei Poesie Satijn Marine 260 x 240 cm

Alexandre Turpault Sprei Poesie Satijn Marine 260 x 240 cm
Deze gewatteerde sprei van Alexandre Turpault onderscheidt zich door een klein patroon van gebogen lijnen en cirkels dat een vlechteffect creëert, zoals een breisteek. Een subtiele look die zachtheid en soepelheid geeft aan deze sprei van hetzelfde biologische katoen satijn als dat van het Teophile reeks. Rondom een rand van 2,5 cm.
Een zeer weloverwogen collectie prachtige accessoires van Alexandre Turpault. De materialen, dessins en kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat je ze makkelijk kan combineren met het beddengoed van Alexandre Turpault. Style je bed met een plaid of sprei van hetzelfde materiaal of tint als je dekbedovertrek en creëer een hotelbeleving in je eigen huis. Speel met verschillende kussens op je bed door juist verschillende kleuren te gebruiken. Leef je uit met deze prachtige collectie en creëer een slaapkamer om in weg te dromen.
Product type info:
Product type info
Een zeer weloverwogen collectie prachtige accessoires van Alexandre Turpault. De materialen, dessins en kleuren zijn zo op elkaar afgestemd dat je ze makkelijk kan combineren met het beddengoed van Alexandre Turpault. Style je bed met een plaid of sprei van hetzelfde materiaal of tint als je dekbedovertrek en creëer een hotelbeleving in je eigen huis.
Materiaal info:
Materiaal info
Satijn is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen. Zacht, ademend en vocht absorberend. Satijn is geen stofsoort maar een manier van weven. Deze binding zorgt ervoor dat de stof een subtiele glans heeft, zachter aanvoelt en heerlijk soepel is. Satijn is een luxe en kwalitatieve stof die lang zal meegaan.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vindt je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Behandeling: Ingeweven
Afwerking: Brede rand rondom
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Cirkelpatroon
Maat: 260 x 240 cm
Alexandre Turpault Sprei Poesie Satijn Marine 260 x 240 cm
Materiaal Specificatie: 100% katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Behandeling: Ingeweven
Afwerking: Brede rand rondom
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Cirkelpatroon
Maat: 260 x 240 cm
Alexandre Turpault

Maak kennis met het toonaangevende Franse merk Alexandre Turpault. Met een rijke textieltraditie sinds 1847 is dit merk uitgegroeid tot een topmerk van hoge klasse. Opgericht in Noord-Frankrijk ontwerpt, produceert en distribueert het merk luxe huishoudelijk linnen volgens eigen Franse traditie in de werkplaatsen van Nieppe.

In 1898 werd Alexandre Turpault op de Wereldtentoonstelling in Parijs beloond met een gouden medaille voor de kwaliteit van zijn stof. En begin jaren dertig heeft het de eetzalen van het beroemde stoomschip Le Normandie mogen aankleden in Luxe Franse stijl.

Het merk hecht veel waarde aan menselijke expertise en vakkennis. Hiermee onderscheiden zij zich door onder andere klassiek borduurwerk, het aanbrengen van lint, guipureskant en natuurlijk het traditionele “Venetiaans Kant". Dat is zelfs de specialiteit van Alexandre Turpault geworden.Ook hun kennis van het weven, knippen en de afwerking van de stof draagt bij aan de kwaliteit. Dit is alles wat ze nodig hebben om zachte en comfortabele producten te produceren die lang meegaan.

Nog wat leuke weetjes over het merk:

  • Alexandre Turpault houdt het productieproces zo lokaal, duurzaam en verantwoordelijk mogelijk.
  • Inmiddels is bijna al het beddengoed van Biologische aard.
  • Ze hebben een gerectificeerd kwaliteitslabel.
  • Het linnen is verbouwd op een ecologische en natuurlijke wijze.

Naturellement luxe

Was advies
Algemeen: Informeer bij uw stomerij welke behandeling het beste voor dit product is. We adviseren u het product regelmatig te luchten.
Wassen: Niet wassen
Bleken: Niet bleken
Strijken: Niet Strijken
Chemisch reinigen: Enkel chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...