Quality Bedlinnen

Dommelin Hoeslaken Micromodal 300TC Lichtgrijs 80 x 200 cm H30

Dommelin Hoeslaken Micromodal 300TC Lichtgrijs 80 x 200 cm H30
Het Dommelin micromodal hoeslaken is het allerzachtste en gladste dat verkrijgbaar is, zachter dan satijn. Ware luxe. Micromodal is een vezel die gehaald wordt uit houtcellulose, de vezel is superdun, sterk, soepel en zijdezacht. Deze kenmerken blijven intact ook na vele malen wassen. Het is zeer absorberend en ademend. Onder heeft het hoeslaken elastiek rondom, zo blijft het goed zitten.
Maak kennis met het Dommelin exclusieve beddengoed totaalconcept, ontworpen zodat je geheel naar eigen inzicht je bed stijlvol en comfortabel kunt opmaken, passend bij je slaapkamer en de manier waarop je graag slaapt. De Dommelin Uni Micromodal collectie is een grote collectie, bestaande uit een aantal tijdloze kleuren en vrijwel alle typen en maten beddengoed. Zo kun je gemakkelijk je gehele bed opmaken in de dezelfde materialen en kleuren naar jouw wens. Of combineer 2 of meerdere kleuren en/of materialen voor een speels effect. Zo zijn in dezelfde mooie stof dekbedovertrekken verkrijgbaar met de namen Madeira en Faya. Teveel keus? Fijn adviseert u natuurlijk graag over kleur, styling, materiaal en combinaties hierin.
Product type info:
Product type info
Dommelin hoeslakens zijn verkrijgbaar in vrijwel alle matras maten. Het 'normale hoeslaken' gaat tot matras hoogtes van 25 cm, de stofhoogte is 30 cm. Het hoeslaken heeft onder een elastiek rondom, zodat je hoeslaken goed blijft zitten. Heb je een dunner (topper)matras, kijk dan bij de topper hoeslakens. Is je matras hoger? Kijk bij de hoge hoeslakens. Staan je maten er toch niet bij, kijk dan bij het maatwerk.
Materiaal info:
Materiaal info
Micromodal is een zeer zachte en soepele stof, als zijde. Micromodal is een innovatieve cellulose vezel verkregen van beukenhout. Van houtpulp is een vezel gemaakt in een milieuvriendelijk gesloten-circuit productieproces. Voor beddengoed is micromodal zeer geschikt, omdat het 50% meer vocht kan opnemen dan katoen. De stof is zo zacht dat het synthetisch kan aanvoelen, toch is het van natuurlijke grondstoffen gemaakt. Micromodal moet u met zorg behandelen.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% houtcellulose satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Gewicht: 120 gr/m2
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Oeke-tex
Hoekhooogte: 30 cm (matras < 25 cm)
Maat: 80 x 200 cm
Sluiting: Elastiek rondom
Dommelin Hoeslaken Micromodal 300TC Lichtgrijs 80 x 200 cm H30
Materiaal Specificatie: 100% houtcellulose satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Gewicht: 120 gr/m2
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Oeke-tex
Hoekhooogte: 30 cm (matras < 25 cm)
Maat: 80 x 200 cm
Sluiting: Elastiek rondom
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Micromodal is een delicate stof. U dient deze met zorg te onderhouden. Hiervoor gebruikt u niet teveel wasmiddel, geen wasverzachter, wast het textiel binnenstebuiten. Bij voorkeur laat u het textiel klamnat aan de lucht drogen. Indien u de wasdroger gebruikt, zeker op de laagste stand. Was het beddengoed voor het eerste gebruik.
Wassen: Fijne machinewas 30 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Lauw strijken max 110 graden (•)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...