Quality Bedlinnen

Dommelin Kleurstaal Lavado Stonewashed Satijn 300TC Leem

Dommelin Kleurstaal Lavado Stonewashed Satijn 300TC Leem
De Lavado van Dommelin is een heerlijk zachte stonewashed katoen satijn. Katoen satijn is door de weving al zacht en soepel van zichzelf, de speciale wassing maakt de Lavado extra zacht. Naast de zachtheid zorgt de wassing ook voor een stoer en nochalante uitstraling, helemaal van deze tijd. De kleurstalen zijn gratis, je betaalt enkel de verzendkosten.
Materiaal info:
Materiaal info
De stonewashed behandeling zorgt voor extra zachtheid van het satijn katoen. De behandeling heeft het doek iets geruwd, waardoor de haartjes meer voelbaar zijn. Hierdoor heeft het een prettige nonchalante uitstraling gekregen. Voordeel, je hoeft het niet te strijken.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% stonewashed katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Gewicht: 110 gr/m2
Behandeling: Stonewashed
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Dommelin Kleurstaal Lavado Stonewashed Satijn 300TC Leem
Materiaal Specificatie: 100% stonewashed katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Gewicht: 110 gr/m2
Behandeling: Stonewashed
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Was het beddengoed binnenstebuiten, bij voorkeur als set zonder ander wasgoed. We adviseren het beddengoed aan de lijn te drogen. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...