Quality Bedlinnen

Dommelin Kussensloop Tough Stonewashed Linnen Ambergeel 60 x 70 cm

Dommelin Kussensloop Tough Stonewashed Linnen Ambergeel 60 x 70 cm
De trend van nu; washed linnen. De Tough van Dommelin is een piece died gewassen linnen kussensloop. Deze techniek zorgt voor een stoer, nonchalant dekbedovertrek met landelijke uitstraling. De kleur blijft lang goed, ook na vele wasbeurten. Afgewerkt met een jeans stitch.
Het dessin Tough is niet verkrijgbaar als hoeslaken. Je kunt deze wel combineren met alle uni kleuren en kwaliteiten die je wenst. Je kunt zo een complete uitrusting voor je bed samenstellen met diverse materialen en kleuren, exact naar jouw wens!
Product type info:
Product type info
Dommelin kussenslopen zijn op de korte zijde voorzien van een hotelsluiting met een flaplengte van ongeveer 20 cm, zodat uw kussen goed blijft zitten. Rondom is het kussensloop recht afgewerkt. Dommelin levert de Nederlandse standaard maat 60 x 70 cm.
Materiaal info:
Materiaal info
De stonewashed behandeling zorgt voor extra zachtheid van het linnen. De behandeling heeft het doek iets geruwd, waardoor de haartjes meer voelbaar zijn. Hierdoor heeft het een prettige nonchalante uitstraling gekregen. Voordeel; je hoeft het niet te strijken.
Materiaal Specificatie: 100% stonewashed linnen
Binding: Platbinding
Gewicht: 110 gr/m2
Behandeling: Stonewashed
Afwerking: Jeans Stitch
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 60 x 70 cm
Sluiting: Hotelsluiting op korte zijde
Dommelin Kussensloop Tough Stonewashed Linnen Ambergeel 60 x 70 cm
Materiaal Specificatie: 100% stonewashed linnen
Binding: Platbinding
Gewicht: 110 gr/m2
Behandeling: Stonewashed
Afwerking: Jeans Stitch
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Maat: 60 x 70 cm
Sluiting: Hotelsluiting op korte zijde
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Linnen wordt mooier en zachter naarmate u het meer wast. Bekijk de wasadviezen voor het beste onderhoud.Stonewashed Linnen heeft het voordeel dat u het niet Hoeft te strijken!
Wassen: Machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Niet chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...