Quality Bedlinnen

Dommelin Sierkussenhoes Ruvido Linnen Bottlegreen 30 x 50 cm

Dommelin Sierkussenhoes Ruvido Linnen Bottlegreen 30 x 50 cm
De Ruvido van Dommelin is een stoer en karaktervol sierkussen. Het linnen zorgt voor een robuust uiterlijk. Gebruik de Ruvido als accessoire in combinatie met het beddengoed van Dommelin. Het contrast in materiaal levert een mooi resultaat op. Ook verkrijgbaar als plaid.
Deze accessoire reeks is speciaal ontworpen, zodat deze matcht met het beddengoed van Dommelin. De kleuren en materialen zijn hierop afgestemd. Creëer zo een totaal opgemaakt bed. Of combineer verschillende kleuren en materialen binnen de collectie voor een speels effect. Laat je inspireren en verrassen door de grote collectie aan producten, kleuren en materialen.
Product type info:
Product type info
Met een sierkussen kun je de slaapkamer fantastisch stylen. Dit decoratieve element is de kers op de taart. De sierkussens combineren altijd goed met het beddengoed. Ze komen in dezelfde materialen of juist in contrasterende materialen en kleuren. Met mooi gekozen accessoires tover je je slaapkamer om in een luxe en sfeervolle suite, waarin je naast het slapen graag bent, omdat er een heerlijke sfeer hangt.
Vulling: Exclusief vulling
Materiaal Specificatie: 100% linnen
Binding: Platbinding
Gewicht: 230 gr/m2
Land van Herkomst: Litouwen
Maat: 30 x 50 cm
Sluiting: Rits
Dommelin Sierkussenhoes Ruvido Linnen Bottlegreen 30 x 50 cm
Vulling: Exclusief vulling
Materiaal Specificatie: 100% linnen
Binding: Platbinding
Gewicht: 230 gr/m2
Land van Herkomst: Litouwen
Maat: 30 x 50 cm
Sluiting: Rits
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: U kunt deze plaid gerust in de wasmachine wassen, op een fijn wasprogramma. Het is gemaakt van natuurlijke materialen. Droog de plaid liever niet in de droger. Het kan wel, dan de laagste stand.
Wassen: Machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...