Quality Bedlinnen

Dommelin Sprei Chicago Satijn 300TC Leem 50 x 260 cm

Dommelin Sprei Chicago Satijn 300TC Leem 50 x 260 cm
De Dommelin Chicago sprei is een klassieker. Het is gemaakt van luxe satijn met een ingestikt blokjes patroon en een brede rand. De bedsprei is gemakkelijk te combineren met de dekbedovertrekken van Dommelin, de gebruikte kleuren komen overeen met de effen collectie.
Deze accessoire reeks is speciaal ontworpen, zodat deze matcht met het beddengoed van Dommelin. De kleuren en materialen zijn hierop afgestemd. Creëer zo een totaal opgemaakt bed. Of combineer verschillende kleuren en materialen binnen de collectie voor een speels effect. Laat je inspireren en verrassen door de grote collectie aan producten, kleuren en materialen.
Product type info:
Product type info
Met een sprei kun je de slaapkamer fantastisch stylen. Met dit decoratieve element maak je je bed spik-en-span op, zodat er een rustgevende en opgeruimde sfeer in je slaapkamer ontstaat. Afhankelijk van de keuze, ziet deze kamer er ook direct luxe uit. De smalle versie gebruik je op een gedeelte van je bed, als een bedloper over het midden of aan het voeteneinde als bedeindsprei. Leef je lekker uit om van je slaapkamer een lekker paradijsje te maken.
Materiaal info:
Materiaal info
Satijn is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen. Zacht, ademend en vocht absorberend. Satijn is geen stofsoort maar een manier van weven. Deze binding zorgt ervoor dat de stof een subtiele glans heeft, zachter aanvoelt en heerlijk soepel is. Satijn is een luxe en kwalitatieve stof die lang zal meegaan.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Behandeling: Doorgestikt
Afwerking: Brede rand rondom
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Blokpatroon
Maat: 50 x 260 cm
Dommelin Sprei Chicago Satijn 300TC Leem 50 x 260 cm
Materiaal Specificatie: 100% katoen satijn
Binding: Satijnbinding
Threadcount: 300TC
Behandeling: Doorgestikt
Afwerking: Brede rand rondom
Land van Herkomst: Portugal
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Blokpatroon
Maat: 50 x 260 cm
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: U kunt dit product zelf onderhouden, ons advies is wel om dit professioneel te laten doen. Lees de wasvoorschriften. Informeer bij uw stomerij welke behandeling het beste voor dit product is.
Wassen: Machinewas 40 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Niet Strijken
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...