Quality Bedlinnen

Essix Hoeslaken Premiere Percal 200TC Wit 80 x 190 cm H30

Essix Hoeslaken Premiere Percal 200TC Wit 80 x 190 cm H30
Het Essix percal hoeslaken wordt gemaakt van zuiver gekamde katoen, vanwege de langere katoen vezels die gebruikt zijn voelt het zeer aangenaam aan. De stof heeft een Easy Care behandeling gehad waardoor de stof soepel en gemakkelijk is te strijken. Aan de onderzijde heeft het elastiek op de uiteinden, het blijft goed zitten en is hierdoor makkelijker op te vouwen.
Maak kennis met de zeer uitgebreide Royal Line van Essix. Deze collectie is speciaal ontworpen zodat je de kleuren heel makkelijk met elkaar kunt combineren en een perfecte match vormt met alle dessins van Essix. Door de eigentijdse collectie met vele kleuren, kun jij je bed opmaken in elke sfeer die je wenst. Fijn heeft met Essix een speciale afspraak gemaakt, waardoor vrijwel alle denkbare maten leverbaar zijn.
Product type info:
Product type info
Essix hoeslakens zijn verkrijgbaar in vrijwel alle matras maten. Het 'normale hoeslaken' gaat tot matras hoogtes van 25 cm, de stofhoogte is 30 cm. Het hoeslaken heeft onder elastiek op de uiteinden, makkelijk bij het opvouwen.
Materiaal info:
Materiaal info
Percal is een 100% katoenen stof, met alle fijne eigenschappen van katoen. Zacht, ademend, vocht absorberend en van uitstekende kwaliteit. Het verschil met gewone katoen is de hogere draaddichtheid (threadcount), bij percal is deze minimaal 200. Door deze fijne weving is het doek sterker, het voelt crispy aan en blijft lekker koel.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% katoen percal
Binding: Platbinding
Threadcount: 200TC
Behandeling: Easy Care
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Oeke-tex
Hoekhooogte: 30 cm (matras < 25 cm)
Maat: 80 x 190 cm
Sluiting: Elastiek op uiteinden
Essix Hoeslaken Premiere Percal 200TC Wit 80 x 190 cm H30
Materiaal Specificatie: 100% katoen percal
Binding: Platbinding
Threadcount: 200TC
Behandeling: Easy Care
Land van Herkomst: Frankrijk
Keurmerk: Oeke-tex
Hoekhooogte: 30 cm (matras < 25 cm)
Maat: 80 x 190 cm
Sluiting: Elastiek op uiteinden
Essix

Het verhaal van Essix begint in 1928 in Kortrijk. Zij onderscheiden zich met kleurrijke én bedrukte dekbedovertrekken, wat op dat moment een innovatie was voor deze sector. Hierdoor hebben zij een belangrijke plek ingenomen op de markt voor huishoudlinnen. Essix heeft maar één wens: de wereld van beddengoed betoveren met haar finesse, prachtige luxe én comfortabel bedlinnen zodat jij een prettige nachtrust ervaart.

Met bijna 100 jaar ervaring in de erkende textielindustrie onderscheidt het nu Franse merk zich door de kwaliteit van haar producten te waarborgen. Essix biedt hoogwaardig bedlinnen met het ultieme comfort dat iedereen nodig heeft. Hiervoor werken ze met zorgvuldig gekozen partnerateliers in Europa en Turkije, die de kwaliteit waarborgen.

Wat ook leuk is om te weten is dat het merk bijdraagt aan de ontwikkeling van de textieleconomie in hun regio Hauts-de-France in de buurt van Lille, omdat zich daar de hoofdwerkplaats bevindt. Doordat ze een beroep doen op de hele locale industrie, blijft het een Frans product waar ze trots op zijn. Dit maakt ook dat het beter is voor de mens en minder belastend voor het milieu.

Laat je betoveren door de wereld van Essix. Waar dromen, reizen en mode een belangrijk onderdeel uitmaken van dit eigentijdse merk. Unieke creaties die je even laten ontsnappen uit de werkelijkheid en je ’s nachts laten meevoeren naar een wereld van dromen en magie. 

Essix high-end beddengoed speelt mooi in op de huidige trends en laten hun modellen door de prachtige heldere kleuren tot leven komen. Door de zorgvuldig gekozen materialen die zijn gebruikt, kun jij lang genieten van jouw Essix 

Créateur de linge de maison

Was advies
Algemeen: Het textiel is gemaakt van natuurlijke materialen. Met de juiste zorg gaat het jaren mee, lees hiervoor het wasvoorschrift. We adviseren geen witmakers te gebruiken, ze maken niet schoon en belasten het milieu. Droog het beddengoed aan de lijn. Licht vochtig strijken levert het beste resultaat op.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Heet strijken max 220 graden (•••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...