Quality Bedlinnen

Mrs.Me Sierkussen Cosmos Linnen Ebony 45 x 60 cm

Mrs.Me Sierkussen Cosmos Linnen Ebony 45 x 60 cm
Sierkussen Cosmos van Mrs.Me heeft vele kwaliteiten; een weldadig gevoel, een exclusieve uitstraling en een stoere nonchalance. Het materiaal is gecoat linnen in de donkerbruine kleur Ebony, dit contrasteert mooi met de gemeleerde Taupe aan de achterzijde. Combineert goed met vele andere Mrs.Me producten.
Deze sierkussens van Mrs.Me zijn intergraal onderdeel van home couture met een visie. Elke set is ontworpen als een landschap, bestaande uit verschillende typen beddengoed. Samen vormen ze een overtuigend geheel. De collectie onderscheidt zich door een fijnzinnig kleurpalet, bijzondere details, de toepassing van niet-alledaagse materialen en een ongedwongen sfeer. Met Mrs.Me kun je eindeloos combineren.
Product type info:
Product type info
Een sierkussen voegt karakter toe aan uw bed en slaapkamer. Door de sierkussens te wisselen kunt u makkelijk de uitstraling van uw slaapkamer aanpassen.
Vulling: Inclusief vulling
Materiaal Specificatie: voor: coated linnen | achter: polyester
Gevuld: gerecyclede veren
Behandeling: Double Face
Land van Herkomst: Polen
Dessin: Gemeleerd
Maat: 45 x 60 cm
Sluiting: Rits
Mrs.Me Sierkussen Cosmos Linnen Ebony 45 x 60 cm
Vulling: Inclusief vulling
Materiaal Specificatie: voor: coated linnen | achter: polyester
Gevuld: gerecyclede veren
Behandeling: Double Face
Land van Herkomst: Polen
Dessin: Gemeleerd
Maat: 45 x 60 cm
Sluiting: Rits
Mrs.Me

Mrs.Me. is een toonaangevend home couture label, dat is opgericht door creative director én ontwerper Lianne Ernst. Lianne is geboren in Enschede en ze komt al van jongs af aan in contact met textiel door haar familie in deze branche. Haar liefde voor mode en textiel besluit haar de mode-opleiding te doen volgen. Vervolgens begint ze een tweede opleiding Fashion en Design aan de kunstacademie. Hierna start ze haar carri re als ontwerpster voor damesmodemerken. Na nog een korte carriére als interieur stylist begint ze in 2003 het label Mrs.Me. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam.

Tegenwoordig krijgt een slaapkamer steeds meer aandacht, omdat deze niet meer verborgen is achter gesloten deuren. Daarnaast brengen we een derde van ons leven door in bed, daarom vindt Lianne het vanzelfsprekend dat een bed wordt opgemaakt met liefde en aandacht. Door gebruik te maken van stijlvolle producten van excellente kwaliteit kun jij je interieur beïnvloeden. En dat zorgt voor een goede nachtrust.

Haar uitgangspunt bij het ontwerpen is altijd de tijdloze basiskleur wit. Daar voegt zij neutrale tijdloze tinten aan toe ter ondersteuning van de basis óf als opvallend accent. De kracht van Mrs.Me. is de synergie tussen de producten. Doordat alle materialen én kleuren op elkaar zijn afgestemd, kun je onderling eindeloos combineren. Samen zorgen zij voor een compleet geheel voor je slaap- en/of woonkamer.

Mrs.Me. staat bekend om haar high-end interieurtextiel producten en wordt wereldwijd verkocht in exclusieve woonwinkels en speciaalzaken. Bovendien produceren zij op maat gemaakte textielproducten voor hotels, jachten en luxe woonhuizen. Dit alles is tot in detail afgestemd op de persoonlijke wensen van de opdrachtgever.

Tegenwoordig heeft zij nog een grote familieschat in haar bezit. De oude loodzware naaimachine van haar moeder is nog steeds door Lianne in gebruik. En bewijst haar nog dagelijks een grote dienst tijdens het ontwerpen.&

Home couture

Was advies
Algemeen: Informeer bij uw stomerij welke behandeling het beste voor dit product is. We adviseren u het product regelmatig te luchten.
Wassen: Niet wassen
Bleken: Niet bleken
Strijken: Niet Strijken
Chemisch reinigen: Enkel chemisch reinigen

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...