Quality Bedlinnen

Met liefde en vakmanschap

Met veel trots presenteren we onze nieuwe webshop.

Een nieuwe shop met meer aandacht voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap.

Naaimachine

Speciaal voor jou op bestelling gemaakt

Fijn werkt al jaren samen met een aantal bijzondere ateliers in Europa. Samen met deze ateliers zorgen we dat jij het best passende beddengoed ontvangt. In onze nieuwe webshop laten we met trots, de mensen die daar werken, in beeld komen. 

Dit zijn de vakmensen die met zorg en expertise jouw bedtextiel vervaardigen. Op deze manier kunnen we ook aan speciale wensen voldoen die je hebt. 

Het blijft echter een productieatelier dat dagelijks moet produceren, dus kunnen niet alle wensen worden vervuld. We communiceren dit dan ook transparant.

HUISLEVERANCIER VAN LEKKER SLAPEN

Duurzaamheid

Een ontwikkeling die we ten zeerste ondersteunen is de toename in het aanbod van biologisch geteelde katoen. Fijn en haar leveranciers nemen meer en meer ‘organic’ producten in de collectie. Wil je samen met Fijn de wereld helpen te verduurzamen? 

Als we spreken over ateliers, confectie en vakmanschap, dan komt maatwerk beddengoed snel in beeld. Fijn is hierin al jaren marktleider. Deze afdeling hebben we flink aangepakt en we hebben het gemakkelijker voor je gemaakt, de keuze opties uitgebreid en het aanbod vergroot. 

Neem snel een kijkje, we zijn er zelf heel trots op!


F I J N
Huisleverancier van lekker slapen
Loading...
Upload in progress, please be patient ...