Quality Bedlinnen

Dommelin Kleurstaal Faya Micromodal 300TC Zink

Dommelin Kleurstaal Faya Micromodal 300TC Zink
Faya van Dommelin is het summum van zachtheid, soeplesse en elegantie. Het doek is melee geweven (met draden in 2 kleuren) waardoor een doubleface doek is ontstaan. De satijn weving zorgt voor een luxe uitstraling, een heerlijk soepele stof met lichte zijdeglans. Het materiaal Micromodal is de zachtste stof in de collectie. De kleurstalen zijn gratis, je betaalt enkel de verzending.
Maak kennis met het Dommelin Uni beddengoed totaalconcept. Deze Uni collectie bestaat uit meer dan 10 kwalitatieve stof soorten en ruim 200 kleuren. Handig als je goed passend beddengoed zoekt. Materiaal dat precies voldoet aan je wensen. In een kleur die matcht met je bed en interieur. Om je te helpen bij de juiste keuze bieden we je deze unieke kleurstalen service. Zo kun je thuis rustig het best passend materiaal en exact de juiste kleur kiezen.
Materiaal info:
Materiaal info
Micromodal is een zeer zachte en soepele stof, als zijde. Micromodal is een innovatieve cellulose vezel verkregen van beukenhout. Van houtpulp is een vezel gemaakt in een milieuvriendelijk gesloten-circuit productieproces. Voor beddengoed is micromodal zeer geschikt, omdat het 50% meer vocht kan opnemen dan katoen. Deze stof is geweven met draden in 2 kleuren, hierdoor hebben beide zijden net een andere kleur. Micromodal moet u met zorg behandelen.
Threadcount Info:
Threadcount Info
De threadcount geeft de dichtheid van geweven stof aan. Het wordt gemeten in het aantal draden (ketting en inslag) per inch. Aan de threadcount wordt de kwaliteit van de stof afgemeten. Ook de kwaliteit van de katoen speelt een rol. De fijnere katoensoorten hebben langere vezels, waarmee dunnere draden te spinnen zijn. Deze draden kunnen dichter op elkaar geweven worden, wat de threadcount hoger maakt. Bij Fijn vind je threadcounts vanaf 145 tot en met de luxe 600.
Materiaal Specificatie: 100% houtcellulose satijn
Binding: Satijnbinding melée
Threadcount: 300TC
Gewicht: 140 gr/m2
Behandeling: Gemeleerd - Double Face
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Double Face
Dommelin Kleurstaal Faya Micromodal 300TC Zink
Materiaal Specificatie: 100% houtcellulose satijn
Binding: Satijnbinding melée
Threadcount: 300TC
Gewicht: 140 gr/m2
Behandeling: Gemeleerd - Double Face
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Oeke-tex
Dessin: Double Face
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Micromodal is een delicate stof. U dient deze met zorg te onderhouden. Hiervoor gebruikt u niet teveel wasmiddel, geen wasverzachter, wast het textiel binnenstebuiten. Bij voorkeur laat u het textiel klamnat aan de lucht drogen. Indien u de wasdroger gebruikt, zeker op de laagste stand. Was het beddengoed voor het eerste gebruik.
Wassen: Fijne machinewas 30 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Lauw strijken max 110 graden (•)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...