Quality Bedlinnen

Dommelin Kussensloop Organic Linnen Wolwit 50 x 70 cm

Dommelin Kussensloop Organic Linnen Wolwit 50 x 70 cm
Het organic linnen kussensloop van Dommelin wordt gemaakt van 100% gecertificeerd biologisch vlas; goed voor het milieu! Op linnen zul je heerlijk slapen, dankzij de uitstekende eigenschappen van warmte regulering en het grote absorptie vermogen. Linnen is sterker dan katoen, met een linnen kussensloop heeft u een sloop waar u jaren van kunt genieten. De kussenslopen van Dommelin zijn verkrijgbaar in meerdere maten en worden per stuk verkocht.
Maak kennis met het Dommelin biologische beddengoed totaalconcept, ontworpen zodat je geheel naar eigen inzicht je bed stijlvol en comfortabel kunt opmaken, passend bij je slaapkamer en de manier waarop je graag slaapt. De Dommelin Uni Organic Linnen collectie is een grote collectie, bestaande uit een paar luxe en tijdloze kleuren en vrijwel alle typen en maten beddengoed. Zo kun je gemakkelijk je gehele bed opmaken in de dezelfde materialen en kleuren naar jouw wens. Of combineer 2 of meerdere kleuren en/of materialen voor een speels effect. Teveel keus? Fijn adviseert u natuurlijk graag over kleur, styling, materiaal en combinaties hierin.
Product type info:
Product type info
Dommelin kussenslopen zijn op de korte zijde voorzien van een hotelsluiting met een flaplengte van ongeveer 20 cm, zodat je kussen goed blijft zitten. Het kussensloop is recht afgewerkt. Dommelin levert o.a. de Nederlandse standaard maat 60 x 70 cm, daarnaast heb je de keus uit meerdere maten. Zodat je altijd een passende sloop kunt vinden. De afmetingen die we opgeven zijn de 'platte' maten. Om de juiste maat te vinden, reken je de hoogte extra mee.
Materiaal info:
Materiaal info
Biologisch linnen wordt gemaakt van de vlasplant en is een zeer duurzame stof. Het heeft betere eigenschappen dan katoen qua sterkte, absorptie vermogen en lucht regulatie. Linnen is de meest milieuvriendelijke textielsoort wat betreft waterverbruik, verspilling, pesticiden en chemicaliën verbruik en transport. Deze biologische versie gooit daar nog een schepje bovenop en is gemaakt met de meeste aandacht voor mens, milieu en maatschappij.
Materiaal Specificatie: 100% biologisch linnen
Binding: Platbinding
Threadcount: 140TC
Gewicht: 150 gr/m2
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Gots, Oeke-tex
Maat: 50 x 70 cm
Sluiting: Hotelsluiting op korte zijde
maattabel: vnm-mata-dbs-mv04
Dommelin Kussensloop Organic Linnen Wolwit 50 x 70 cm
Materiaal Specificatie: 100% biologisch linnen
Binding: Platbinding
Threadcount: 140TC
Gewicht: 150 gr/m2
Land van Herkomst: Italië
Keurmerk: Gots, Oeke-tex
Maat: 50 x 70 cm
Sluiting: Hotelsluiting op korte zijde
maattabel: vnm-mata-dbs-mv04
Dommelin

Dommelin is een Nederlands merk gespecialiseerd in bedtextiel. Een familiebedrijf uit Tilburg dat al bijna 50 jaar bestaat. 

Oorspronkelijk opgericht in 1975 door Rinus Veenma, omdat hij naar eigen zeggen een heel eigen kijk op bed– en badtextiel had. Dit viel bij een groot publiek goed in de smaak en zo werd Dommelin geboren. Door zijn grote liefde voor textiel en kwaliteit werd het een groot succes en vonden veel producten hun weg naar beddenspeciaalzaken én hun tevreden klanten.

In 1986 vond de tweede generatie al snel een positie in het bedrijf. Door het bundelen van de krachten groeiden zij al snel uit tot een gewild Nederlands textielleverancier. Door korte lijntjes met de klanten kwamen zij er bovendien achter dat er grote vraag was naar textiel op maat. Zo besloten zij al snel vanuit een eigen textielatelier deze service aan te bieden. Deze stap betekende nog meer groei en Dommelin was al snel Nederlands grootste maatwerk leverancier. Maar met het behoud van de Brabantse gezelligheid!

Met trots kunnen we zeggen dat Dommelin een unieke textiel aanbieder is in Nederland. Dankzij het brede scala aan kleuren en kwalitatieve materialen positioneren wij ons in de top als beddengoed specialist. Ben je opzoek naar hoeslakens in afwijkende maten, of een betere pasvormen voor je hoofdkussen? Bij Dommelin kun je terecht voor alle afwijkende maten in de meest uiteenlopende kleuren en stoffen.

Een genot om onder te slapen

Was advies
Algemeen: Linnen wordt mooier en zachter naarmate u het meer wast. Bekijk ook onze wasadviezen voor het beste onderhoud. Voor een schoner resultaat kunt u tot 60 graden wassen, linnen is hiervoor geschikt. Beter is wassen op 40 graden.
Wassen: Machinewas 60 graden
Bleken: Niet bleken
Strijken: Warm strijken max 150 graden (••)
Chemisch reinigen: Chemisch reinigen toegestaan

0 van 0 beoordelingen

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Loading...
Upload in progress, please be patient ...